Korábban hat évig dolgoztam főállásban mentőápolóként az orvosi egyetem mellett, ennek a tapasztalatnak köszönhetően döntöttem el, hogy főleg a betegségek megelőzésével ill. a krónikus betegségek életvitelünkben gyökerező okainak kezelésével szeretnék foglalkozni. Az egyetem után első magyarként tettem le az Amerikai Életmód Orvostani Társaság vizsgáját.

Fő érdeklődési terültem a magatartás- és viselkedésváltozás, valamint a pszichológiai rugalmasság fejlesztésének szerepe a fenntartható vezetői teljesítményben és jóllétben. A Longevity Project orvosigazgatójaként a harvardi Culture of Health Modell alapján kialakított edukáció fókuszú vállalati egészségprogramjaink szakmaiságáért felelek, emellett nagy teljesítményű, magas terheltségű vezetőkkel és csapatokkal dolgozom. Ezekben az egyéni, illetve csoportos folyamatokban tipikusan a kritikus időszakok alatti teljesítményszorongás, kikapcsolódási nehézségek, következményes betegség és a kiégés megelőzéseben igyekszem támogatást nyújtani.

Évek óta a kontextuális viselkedéstudományok legnagyobb nemzetközi szakértőitől, úttörőitől tanulok. Rendszeresen oktatok kontextuális viselkedéstudományokat orvosoknak, orvostanhallgatóknak és pszichológusoknak. 2021 február óta vagyok az MCC munkatársa.