Gyakran ismételt kérdések

MCC Feszt – Gyakran ismételt kérdések

 

Mi az az MCC Feszt?

Az MCC Feszt egy részben ingyenes rendezvény Esztergom területén, ami 2021. augusztus 5-7. között kerül megrendezésre. Az MCC Feszt utolsó programja augusztus 8-án 4:00 órakor ér véget.

 

Milyen programok lesznek az MCC Feszten?

Lesznek színpadi beszélgetések közérdeklődésre számot tartó és közéleti témában, olimpiai közvetítés, interaktív kiállítói programok, valamint könnyűzenei koncertek és hajnalig tartó buli.

 

Hol vehetem meg a jegyemet?

Online az MCC Feszt oldalán tudod megvenni napi jegyedet vagy bérletedet. Személyesen Esztergomban a Széchenyi téren található MCC Feszt infopontnál és a Party Arénánál tudsz jegyet vásárolni. Karszalagra Esztergomban a Széchenyi téren található MCC Feszt infopontnál, vagy a Party Arénánál tudod beváltani a jegyedet vagy bérletedet karszalagra.

A programok nagy része ingyenes, csak a Party Aréna programjai fizetősek.

 

Milyen típusú jegyek vannak?

Napijegyet vagy bérletet válthatsz. Előbbi 2990 Ft, utóbbi 6990 Ft.

 

Miért vegyek napijegyet vagy bérletet?

Az MCC Fesz Pass-szal nem csupán a Party Aréna programjain vehetsz részt, de a következőket is kapod:

 • A Szent István strandfürdő díjmentes használata a karszalag érvényességéig (napijegy esetén az adott napra, bérlettel az MCC Feszt teljes idejére)
 • kedvezmények az MCC Fesztre kitelepülő vendéglátóhelyeknél, abban az esetben, ha a karszalagoddal fizetsz. A karszalagra az MCC Feszten kijelölt feltöltő pontoknál tudsz pénzt elhelyezni. 
 • Sátrazási lehetőség a Gran Camping területén (napieggyel a karszalagon szereplő dátumtól másnap 10:00 óráig, bérlettel augusztus 8. 10:00 óráig)
 • Az online vásárolt jegyek esetében transzfert Esztergom vasútállomásról a Party Arénához (augusztus 5-6-7-én 10:00-18:00 között, augusztus 8-án 8:30-11:20 között)
 • Városnéző túrát a városnéző kisvasúttal

 

Mikor és honnan indulnak a városnéző kisvasútazások?

Az MCC Feszt mind a három napján, napi két alkalommal városnéző kisvonat indul.

Időpontok: 14:00, 16:00

Indulás és érkezés helyszíne: Gőzhajó utca /Helischer J. utca sarka (Party Aréna)

Menetidő: körülbelül 30 perc

 

Meddig érvényesek az MCC Feszt Passhoz kapcsolódó kedvezmények?

A napijegyek esetében azzal a dátummal tudsz ingyen strandolni, városnéző túrára menni, valamint kedvezményeket kapni a különböző vendéglátóhelyeken, amelyik napra érvényes a jegyed. Amennyiben sátrazol, a kemping területét másnap 10:00 óráig kell elhagynod.

 

Hol válthatom be a jegyemet karszalagra?

 • Esztergomban a Széchenyi téren található MCC Feszt infopontnál
 • A Party Arénánál

 

Hogyan juthatok el az MCC Fesztre?

 • Ha vonattal érkezel Esztergomba, akkor a Vasútállomásról kisvonat-transzferrel könnyedén meg tudod közelíteni az MCC Feszt területét (augusztus 5-6-7-én 10:00-18:00 között, augusztus 8-án 8:30-11:20 között), amennyiben rendelkezel MCC Feszt jeggyel
 • A Budapestről utazók számára augusztus 5. 6. és 7-én napi két buszjáratot biztosítunk Budapestről a Budapesti Kongresszusi Központ Alkotás utcai parkolójából.

  A busz Esztergomba, a Party Arénához (Helischer József út és a Gőzhajó utca sarka) érkezik és napi kétszer onnan jön vissza Budapestre is. Az MCC Feszt buszról ITT találtok részletes információkat. 

 

Hol tudok parkolni?

A Party Arénánál napközben parkoló működik, így az esztergomi kijelölt parkolóhelyeken kívül itt is parkolhatsz.

 

Hozhatok magammal házi kedvencet az MCC Fesztre?

A jogszabályi előírásokat betartva igen, azonban a Party Arénába nem vihetők be házi kedvencek.

 

Kell-e védettségi igazolvány a programokhoz?

Az MCC Feszt programjai védettségi igazolvánnyal látogathatóak, melynek és ehhez kapcsolódóan a személyi azonosságot igazoló okmány (személyi igazolvány vagy útlevél) bemutatására kérhetnek a szervezők.

 

 

Mathias Corvinus Collegium 2024. Minden jog fenntartva.