Olvasási idő: 2 perc

Orbán Balázs miniszterhelyettes, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a közösségi oldalán számolt be arról, hogy Magyarországra látogat Tucker Carlson, a Fox News sztárújságírója. A legnézettebb amerikai közéleti kommentátor az esztergomi MCC Feszten fog előadni, augusztus 7-én. A Mathias Corvinus Collegium sajtóközleményében megerősítette a hírt.

Orbán Balázs bejegyzése alapján az Egyesült Államok egyik legmeghatározóbb konzervatív médiaszemélyisége és kommentátora, Tucker Carlson a Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó alapítvány MCC Feszt – Hangot adunk a tehetségnek nevű rendezvényén fog előadni.

A Mathias Corvinus Collegium sajtóközleményében megerősítette, hogy a

LEGNÉZETTEBB AMERIKAI KÖZÉLETI KOMMENTÁTOR AUGUSZTUS 7-ÉN, SZOMBATON 14:15-KOR TART ELŐADÁST ESZTERGOM FŐTERÉN, A MOL NAGYSZÍNPADON.

Az MCC közleményében hozzáfűzte: „egy igazi nagyágyút sikerült megnyernie az Mathias Corvinus Collegiumnak, hogy ossza meg gondolatait az MCC Feszten".

TUCKER CARLSON A TIME SZERINT A LEGBEFOLYÁSOSABB KONZERVATÍV GONDOLKODÓ AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBAN, ESTÉNKÉNT ÁTLAGBAN TÖBB MINT 5 MILLIÓ NÉZŐ KÖVETI A MŰSORÁT A FOX NEWSON, AMI EZZEL A LEGNÉZETTEBB HÍRMŰSOR AMERIKÁBAN.

A Fox Nation-on nemrég indult el a Tucker Carlson Today talkshowja és a Tucker Carlson Orignals dokusorozata.

Carlson két sikerkönyv szerzője, rövidesen harmadik kötete is megjelenik, The Long Slide: Thirty Years in American Journalism címmel, a 2018-as könyve#1 NEW YORK TIMES BEST SELLER VOLT– hívta fel rá a figyelmet az MCC.

Forrás: Origo.hu